Към комплекса функционира аптека, което създава благоприятни условия за консултираните пациенти в кабинета, веднага да се снабдят с назначените медикаменти. По този начин се затваря диагностично-лечебния цикъл.

Предложение за работа!!!

Здравейте,

Казвам се Ивелина Митева и съм част от рекрутмънт отдела към "C3i Solutions"- компания, която предоставя услуги на големи фармацевтични компании и CRO.

Тева Фармасютикълс Индъстрийз Ltd. (NYSE и TASE: TEVA) е глобален лидер в генеричната индустрия, с иновативни терапии в избрани области, включително Централна Нервна Система (CNS,), болка и респираторна област. Ние предлагаме висококачествени генерични продукти и медикаменти в почти всяка терапевтична група, за да посрещнем и отговорим на нуждите на пациентите. Ние имаме установено присъствие в генерични, иновативни продукти, продукти без лекарско предписание (OTC) и активни субстанции (API), надграждайки върху повече от 100-годишно наследство, с напълно интегрирана система за разработка и развитие (R&D), силна производствена база и глобална инфраструктура и мащаб. Стремим се да работим по социално-отговорен и опазващ околната среда начин.  Базирани в Израел, с производствени и разработващи съоръжения в целия свят, ние имаме 45 000 професионалисти, отдадени да подобряват живота на милиони пациенти. Повече информация на www.tevapharm.com. 

BeachVacance— Фирма за Хотелска Анимация

Tel: 0883 339 696 | 0893 005 510 |  Web: https://www.beachvacance.com

Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Специалист разработка на нови продукти 

Aктавис - компания на Тева търси да присъедини към своя екип амбициозни и мотивирани професионалисти за длъжността Специалист разработка на нови продукти, Дирекция "Изследване и развитие" в град Троян.

Ролята на Специалист разработване на нови продукти е да участва в разработването на състав и технологичен процес на нови генерични продукти в съответствие със съвременните високи стандарти на фарма индустрията.

Бизнес сектор:

Търговия на дребно с лекарствени средства