обсъдиха съвместно сътрудничество с цел подобряване на връзката между студентите, които се обучават в университетите в страната и реалната бизнес среда. Срещата се проведе в рамките на „Летен университет", организиран от НПСС през м. август 2014 година.

Двете страни договориха съвместни партньорски отношения по реализация на проект „The project „.

Какво е The project? В „Проектът" ще вземат участие над 50 млади таланта. С помощта на обучители и ментори от фирма First Online Solutions те ще имат възможността: - да участват в обучения и симулации, да разрешават реални казуси от практиката с помощта на ментор, да открият повече за своите интереси и възможности.

The Project ще започне с Ден на отворените врати между 15 и 30 октомври, по време на който участниците ще имат възможността да се запознаят със спецификата на работа в различните отдели на фирмата: ИТ, Оптимизация, Маркетинг, Продажби, Обслужване на клиенти, Човешки Ресурси, Финанси.

ПРОЕКТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН ЗА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ, като за участниците няма изисквания за определени квалификации или познаване на чужди езици.

Целта е след края на проекта младежите да са развили редица полезни практически умения, които да им помогнат да се ориентират в своята кариера. Организаторите се надяват, че и други компании ще се присъединят към проекта, който да бъде съвместно развиваща се инициатива в партньорство с университети и училища.

ВКЛЮЧИ СЕ ДО 05.10.14 ГОДИНА. Изпрати мотивационно писмо на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..
Ще бъдат одобрени 50-те най-оригинални и впечатляващи кандидатури.

First Online Solutions е иновативна и развиваща се IT компания, предлагаща онлайн и маркетинг услуги на международно ниво. Основана е в Лондон и има клонове в няколко страни - Англия, Австралия, САЩ и България. Днес компанията се състои от повече от 350 специалисти, разделени в 7 отдела - Продажби, Клиенти, Финанси, Оптимизация, Web Optimization,IT, Маркетинг и Човешки ресурси.