MEDERIconnect:
международна агенция за подбор на персонал за болници и заведения за полагане на грижи в Германия , която успешно посредничи при набиране на квалифицирани специалисти по здравни грижи за територията на Германия от Нашите служители са експерти в областта на здравеопазването и здравните грижи с дългогодишен опит в международното сътрудничество . старчески .

няколко основателни причини да дойдете с ! Като специалист по здравни грижи в Германия ще имате да продължите да се развивате в професионално отношение и да се възползвате от натрупания професионален опит в германската здравна при евентуално бъдещо завръщане във Вашата .

  • Ще Ви подкрепяме по време на цялата процедура по кандидатстване и ще Ви помагаме с бюрократичните процеси в страната. Ще Ви съдействаме с конкретни мерки както при нужда от повишаване на професионалната Ви квалификация, така и при индивидуално планиране на Вашата кариера. Ще Ви придружаваме при стартиране на Вашата професионална кариера и през първите месеци на новата дейност в Германия.
  • За подбора и посредничеството на кадри в областта на здравеопазването използваме нашето ноу-хау и дългогодишния
    ни професионален опит. Нашите клиенти и Вие като кандидат печелите в еднаква степен от нашата ангажираност и професионализъм! След като се свържете с нас, ще се радваме да Ви предложим възможности за работа в сектора на здравните грижи в Германия. В зависимост от езиковата подготовка процесът на посредничество може да продължи между три и шест месеца.

MEDERIconnect очаква Вашата кандидатура!
Вашият шанс да работите като квалифицирани специалисти по здравни грижи в Германия

MEDERIconnect
Пазарът на труда в Германия предлага на специалистите в областта на здравеопазването добри шансове с атрактивно възнаграждение. В зависимост от квалификацията и региона специалистите по здравни грижи печелят около 1500-2500 евро бруто на месец, а тези с допълнителна квалификация стигат и до 3500 евро бруто на месец. Специалистите по здравни грижи от България получават немски трудов договор със същите условия по отношение на заплата, работно време, почивки и социални придобивки, каквито и техните германски колеги.

Какви са изискванията за кандидатстване?

  • Да имате завършено образование за специалист по здравни
    грижи или болногледач!
  • Да търсите ново професионално предизвикателство в
    чужбина!
  • Да сте отворени за натрупване на нов опит и да искате да
    опознаете нови хоризонти!
  • Да сте готови да научите друг език или да подобрите
    езиковите си познания!

Какви документи са необходими?

  • Свидетелство за завършено средно образование
  • диплома за завършено образование за специалист по здравни грижи или болногледач
  • Препоръки и удостоверения от предишни работодатели
  • Копие от паспорт или лична карта
  • Свидетелство за съдимост
  • Езикови сертификати (ако има такива)

Всички документи трябва да бъдат придружени с превод на немски език и легализирани.

Адрес за контакти в България
Тел. + 359 2 855 84 78
Мобилни + 359 877 677 113; + 49 162 576 79 35
Е–мейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.; www.mederi-connect.eu