Печат

места за следдипломно обучение на лекари  с квалификационна степен „Магистър“ по медицина, по следните медицински специалности:

и свободни места за лекари с придобита  специалност:

Ние предлагаме отлична база за специализация и работа, придружена от професионален екип на ръководите на специализанти – едни от водещи специалисти в страната, с признати медицински специалности и трудов стаж над 5 години, с различни квалификации, методични ръководители на отделения, хабилитирани лица и модерно оборудване със съвременна медицинска апаратура и атрактивно заплащане.

МБАЛ „Дева Мария“ се намира в кв.Ветрен, град Бургас и  стартира своята дейност през 2009 г. с три отделения - Акушеро-гинекологично, Неонатологично и Анестезиология и Интензивно Лечение. Но само две години по-късно пациентите получават професионално лечение в общо 10 отделения със високи нива на компетентност. От 2012-та година МБАЛ „Дева Мария” получи акредитация с отлична оценка от Министерството на здравеопазването като база за обучение към Медицинските университети в гр. Пловдив и гр. Варна за провеждане на теоретическо обучение на специализанти. През 2016 година  на МБАЛ „Дева Мария“ предстои да получи статут на Университетска болница, който ще открие допълнителни възможности за развитие на младите специалисти при нас.

 МБАЛ „Дева Мария” е високотехнологично развиваща се болница и е сред най-големите и динамично развиващи се частни болници по нашето Черноморие. За петте години от както съществува, в болницата бяха извършени знакови операции с много висока степен на сложност, които издигнаха авторитета на медицината в Бургас на ново, по-високо ниво.

 

Лице за контакт:

Яна Костадинова, асистент на управителя

тел.0884 222 083

Е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Рецепция- 056 /89 62 62

Сайт: www.devamaria.com 

МБАЛ "Дева Мария"ЕООД